Overnatting på et moderne Bryggehotell

Bli med oss på en uforglemmelig reise til Helgelandskysten, hvor du kan oppleve den ultimate kombinasjonen av komfort og natur på vårt bryggehotell. Våkn opp til en spektakulær vestvendt utsikt over det vakre Toftsundet, og nyt en særegen overnattingsopplevelse med alle moderne fasiliteter du trenger for et behagelig opphold.

Hver rorbu er fullt utstyrt med alt du trenger for et behagelig opphold: sengetøy, håndklær, TV, internett, kjøleskap og kokemuligheter.

Velg mellom to ulike rorbutyper, tilpasset dine behov; Enten du reiser alene, som par, eller som en liten gruppe, har vi løsningen for deg. Den minste rorbutypen har soveplass for to personer og den største rorbutypen er ideelle for små familier eller små grupper med soveplass til tre.

Start dagen med en smakfull frokost som du kan bestille dagen i forveien, før kl. 17.00. Vårt dedikerte team vil sørge for at du har alt du trenger for å starte dagen på best mulig måte. Og for de som reiser med karavan, tilbyr vi fire campingplasser for en komplett opplevelsesrik ferie.

Beliggende kun en kort kjøretur fra Brønnøysund, er våre rorbuer et flott utgangspunkt for å utforske regionens skjønnhet. Fra de majestetiske fjellene til de krystallklare vannene, er det noe for enhver smak. Og med vår beliggenhet rett ved havet, er det alltid muligheter for fiske, bading eller bare å nyte solnedgangen. Bestill din drømmeferie i dag!

 

Bestill Overnatting

eller kontakt oss på +47 75 57 75 00 / post@havbrukssenter.no