Oppdag magien ved Norsk Havbrukssenter!

Dykk inn i en verden av innovasjon og bærekraft sammen med guidene våre. Opplev historien og den moderne teknologien i norsk havbruk på nært hold. I løpet av omvisningen får du et spennende innblikk i livet under havoverflaten.

Guidede omvisninger. Guidene våre tar deg med på omvisning alle dager klokka 11:00 og 13:30. Gjennom vårt samarbeid med Hurtigruten har vi daglige guidede turer med turister fra kl. 15.15.

Utforsk havets underverden med oss. Vi skreddersyr opplevelser for alle; Skoleklasser, barnehager, bedrifter og andre. Hver tur er en unik mulighet til å lære, utforske og ha det gøy. De dyktige guidene våre viser dere rundt på anlegget, og blant aktivitetene er mini-akvarium, undervannskamera, og fôring og røkting av fisk. Vi forteller deg hvordan fisken utvikler seg, og hvordan vi tar vare på den fra rogn til ferdig produkt.

Vi er stolt av arven vår og lidenskapen for havbruk. Turene våre er både informative og engasjerende, og gir deg en god forståelse av næringa vår og hva den betyr for miljøet. Målet vårt er å bidra til bedre forståelse og økt interesse for ei spennende næring.

Ikke gå glipp av denne opplevelsen! Bli med oss på Norsk Havbrukssenter og oppdag verden under havoverflaten. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Norsk Havbrukssenter er åpent hele året for turister og andre besøkende. Større grupper bes om å kontakte oss på forhånd.

 

Guidede turer utendørs i oppdrettsanlegget

Alle dager klokken 11:00 og 13:30

Voksen 100,-

Honnør/barn:  50,-

Gratis innendørs utstilling med audioguide

Alle dager klokken 08:00 - 16:00

Meld deg på i resepsjonen

eller kontakt oss på +47 75 57 75 00 / post@havbrukssenter.no